T3 İnsansız Hava Aracı Eğitimleri
Etkinlik Detayları
- • Konsept & Konu: T3 İnsansız Hava Aracı Eğitimleri isimli etkinlik, Eğitim kategorisinde düzenlenmektedir.
- • Zaman & Erişim: 29 Haziran - 3 Temmuz 2026 başlayacaktır. Etkinlik yeri: İstanbul.
T3 İnsansız Hava Aracı Eğitimleri, lise ve üniversite öğrencilerini İHA sistemlerinin tasarım, geliştirme ve entegrasyon süreçleriyle uygulamalı olarak tanıştırıyor. Katılımcılar, bu 5 günlük yoğun programda İHA sistemlerinin mekanik, elektronik ve yazılım altyapısını derinlemesine öğrenme fırsatı bulacaklar. Eğitim boyunca uçuş kontrol sistemleri, sensörler, motor sürücüleri ve haberleşme altyapısını gerçek donanımlar üzerinde deneyimleyecekler. Montajdan sistem entegrasyonuna, kalibrasyondan uçuş testlerine kadar tüm süreçlere aktif olarak katılacaklar. Bu sayede geleceğin insansız hava aracı teknolojilerine yön verecek yetkinlikler kazanarak Türkiye'nin milli teknoloji hamlesine katkı sağlayacaklar.
29 Haziran - 3 Temmuz 2026 tarihleri arasında, hafta içi her akşam 18:00-22:00 saatleri arasında T3 Vakfı Üsküdar Merkezi'nde yüz yüze gerçekleştirilecek bu eğitim, tam devamlılık şartı aramaktadır. Ulaşım ve konaklama katılımcıların sorumluluğunda olup, program sonunda başarılı olanlara sertifika verilecektir. İnsansız sistemler alanında Baykar gibi öncü kuruluşlarla iş birliği yapan T3 Vakfı'nın uzmanlığıyla hazırlanan bu eğitim, katılımcılara sektörün dinamiklerini yakından tanıma imkanı sunuyor. Bu eşsiz fırsatla öğrenciler, Türkiye'nin İHA teknolojilerindeki lider konumuna katkıda bulunacak bilgi birikimi ve pratik beceriler edineceklerdir.
Etkinlikle ilgili daha detaylı bilgiler için https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvSnnds0JEsvYNZ4Fj6nmNK8E-Dcog9ockRyTS_eidzrYINA/viewform?pli=1 adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etkinliğin Ekosistem Paydaşları
T3 İnsansız Hava Aracı Eğitimleri ile Bağ Oluşturun
Tarih
29 Haziran - 3 Temmuz 2026
Düzenleyen Kuruluş
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı(Google Docs)
İlginizi Çekebilecek Diğer Etkinlikler
Ecosystem platformundaki diğer güncel etkinlikler